Mirko Duspara

Ulaganja Grada u sportske sadržaje: malonogometno igralište s umjetnom podlogom na Koloniji

IMG 8583

Građani s područja Naselja Kolonija dobili su na raspolaganje još jedan sadržaj namijenjen rekreativcima i ljubiteljima sporta. Naime, u dvorištu Osnovne škole „Đuro Pilar“ Područna škola Kolonija, izgrađeno je malonogometno igralište na umjetnoj podlozi ukupne vrijednosti 724.747,40 kuna.

Tijekom 2017. godine izgrađeno je i uređeno više igrališta što za djecu što za odrasle, sportaše i rekreativce, na području Grada Slavonskog Broda. Tako je uređen stadion Nogometnog kluba „Budainka-Kolonija“ u vrijednosti od 312.448,75 kuna, postavljena je nova ograda za stadion kraj Save, a na raspolaganju je i drugi novoizgrađeni Street workout park u prostoru ispred Stadiona „Stanko Vlajnić-Dida“ u Naselju Livada za sve građane koji žele trenirati i rekreirati se na otvorenom. Sustavno se ulagalo u postavljanje novih te održavanje postojećih dječjih igrališta na području grada. Tako su postavljena nova dječja igrališta u Naselju Marsonia, u Naselju Andrije Hebranga blok 2 i blok 4, na Trgu kralja Tomislava te u Ulici Livade. Radovi na izgradnji Kajak kanu kluba se i dalje izvode te napreduju. Vrijednost projekta je 9,6 milijuna kuna. 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva Ulaganja Grada u sportske sadržaje: malonogometno igralište s umjetnom podlogom na Koloniji

mt_ignore