Mirko Duspara

Otvorenje prvog McDonald's restorana u Slavonskom Brodu

mcdonalds

Gradonačelnik Mirko Duspara i direktor McDonald'sa Hrvatska Pavel Pavliček danas su, simboličnim presijecanjem vrpce, otvorili prvi McDonald's restoran u Slavonskom Brodu. Uz direktora Pavličeka, svim nazočnima obratio se i gradonačelnik Duspara koji se zahvalio Upravi McDonald'sa što je odlučila proširiti svoje poslovanje u Slavonskom Brodu i na taj način donijeti nova radna mjesta.

Novootvoreni restoran je opremljen tehnologijama prema konceptu „Made for you“, što za goste znači modernu uslugu i još svježiju hranu jer se priprema tek nakon zaprimanja narudžbe. U sklopu brodskog McDonald'sa nalazi se i McDrive linija, a za sve ljubitelje kava i kolača tu je i McCafe. Na terasi i unutarnjem prostoru ima sveukupno 250 sjedećih mjesta, a posebnost ovog restorana je i prostor za proslavu dječjih rođendana.

Povodom otvorenja McDonald’s restorana u Slavonskom Brodu, direktor Pavel Pavliček uručio je 30.000 kuna vrijednu donaciju brodskoj Udruzi Slap koja okuplja roditelje i članove obitelji djece oboljele od malignih i rijetkih bolesti.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva Otvorenje prvog McDonald's restorana u Slavonskom Brodu

mt_ignore