Mirko Duspara

Omogućili smo upis djece u vrtić putem interneta

bSlavonskobrodski roditelji i skrbnici ove će godine na puno brži i jednostavniji način, bez čekanja u redovima, svoje mališane moći upisati u vrtić i „malu školu“. Naime, Slavonski Brod jedan je od prvih gradova u Hrvatskoj koji je uveo mogućnost upisa u dječje vrtiće putem interneta zbog čega više neće biti potrebe za osobni dolazak na upise.

Roditelji koji žele predati zahtjev za upis i zahtjev za nastavak korištenja usluga u vrtiću u elektronskom formatu, uz priloženu potrebnu dokumentaciju, to mogu učiniti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a sve dodatne upute mogu pronaći na web stranici Ustanove Dječji vrtić Ivana Brlić-Mažuranić Slavonski Brod.

Za one koji ne žele koristiti ovu mogućnost upisa i dalje će postojati opcija da zahtjev za upis djeteta ispišu s mrežnih stranica vrtića te popunjen donesu u prostorije uprave Dječjeg vrtića Ivana Brlić Mažuranić Slavonski Brod, Naselje Andrije Hebranga 11/1, svakog radnog dana u vremenu od 11,00 do 18,00 sati .

Ove će se godine brodski mališani u vrtiće upisivati od 3. do 18. svibnja, a više informacija o samim upisima možete saznati na priloženim poveznicima. 

Javna objava za upis djece u Dječji vrtić u pedagošku 2017./2018. godinu
 

Obrasci za upis djeteta u pedagošku 2017./2018. godinu

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva Omogućili smo upis djece u vrtić putem interneta

mt_ignore