Mirko Duspara

Gradonačelnik održao prijem za sportaše KKK "Olimpik", KKK "Marsonia" i BK "Brod"

IMG 1976Vrhunski rezultati u sportu rezultat su predanosti i kontinuiranog rada. To najbolje znaju mladi brodski sportaši-članovi KKK „Marsonia“, KKK „Olimpik“ i BK „Brod“ koji su danas prisustvovali na prijemu kod gradonačelnika Slavonskog Broda Mirka Duspare.

Naime, gradonačelnik Duspara želio je osobno čestitati brodskim kajakašima Vanesi Tot, Antunu Novakoviću i Marku Lipovcu te boksačima Gabrijelu Veočiću i Marku Peiću za izvanredne rezultate koje su nastavili ostvarivati i tijekom ove godine.

Antun Novaković iz KKK „Olimpik“ nedavno je sudjelovao na Međunarodnom natjecanju u talijanskom gradu Matovi te je osvojio zlatnu i srebrnu medalju. Na istom natjecanju sudjelovala je i Vanesa Tot koja je izborila dvije zlatne medalje u juniorskoj kategoriji. Marko Lipovac je u Sisku osvojio 40 naslov prvaka u svojoj karijeri, a Gabrijel Veočić i Marko Peić dokazali su se kao mlade nade hrvatskog boksa. Početkom travnja obojica su izborila naslove državnih prvaka, Gabrijel Veočić u kategoriji do 75kg, a Marko Peić u kategoriji do 80 kg.

Gradonačelnik je iskoristio ovu priliku kako bi mladoj sportašici i sportašima čestitao na postignutim rezultatima uz želju da u budućnosti nastave ostvarivati što uspješnije rezultate te je istaknuo kako će Grad, kao i do sada, činiti sve kako bi im omogućio što bolje uvjete za bavljenje sportom.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva Gradonačelnik održao prijem za sportaše KKK "Olimpik", KKK "Marsonia" i BK "Brod"

mt_ignore